Handlekurv


Handlekurven er tom

0,-

0

Vil du være med til Florida?

PRINCESS HALF MARATHON WEEKEND


2021 eller 2022

Fra 2014-2018 har jeg løpt Princess Half Marathon i Disney World i Florida. Hver gang har jeg tenkt at neste år vil jeg ha med flere - nå MÅ jeg få i gang en Løpeskjørt-tur! 🙂 Men så har det blitt med tanken. Jeg har sjekket opp et par ganger om det er mulig å arrangere en gruppereise, og funnet ut at det er det ikke. Ikke som en bitteliten nettbutikk. Man må være medlem i Reisegarantifondet med beløp jeg ikke har den villeste mulighet til, så jeg har slått det fra meg. Jeg har også luftet det for en turarrangør uten at de på det tidspunktet var interessert. Så jeg kom aldri noe lenger. 

Princess Half Marathon
Meg foran slottet i Disney WorldÅrets løp gikk av stabelen forrige helg, og i år som i fjor var jeg bare tilskuer via oppdateringer på Facebook. Og abstinensen blir større og større. Impulsivt slang jeg i går ut en post i sosiale medier om noen ville være med neste år eller i 2022, og på Facebook var det masse respons! 🙂 Mange har allerede satt seg på liste for å få informasjon når jeg vet noe mer.

Vil du få en melding i Messenger når jeg har mer info om tur, kan du melde deg på her >>

Noen har spurt hva det koster, og foreløpig har jeg ingen peiling. En av mulighetene jeg ser for meg er enten at vi er en gjeng som melder oss på løpene selv, bestiller fly og hotell selv osv. Da varierer prisen etter når man bestiller og hvor og hvordan man bor. Du kan sikkert regne rundt 15-25000 for fly, tre løp og hotell + billetter til evt parker (Disney World, Universal Studios etc), evt leiebil, mat og lommepenger utenom. Eller du kan få det en god del billigere om du klarer å kjøpe flybilletter på rett tidspunkt og bor rimelig. Det er veldig vanskelig å si et estimat siden det er så mange variabler. Alternativ to er at jeg får til et samarbeid med en turoperatør. Da ser jeg for meg at alle reiser samtidig, bor på samme hotell, de som vil deler rom/leilighet, transport hit og dit er sørget for og ikke minst at du da er sikret plass i et eller flere av løpene. DET er ofte lettere sagt enn gjort da det de siste årene har vært utsolgt i løpet av minutter, spesielt Fairytale Challenge. Da kan det hende totalen for turen blir høyere - eller lavere om det rabatter når vi er mange. 🙂 Som sagt - veldig vanskelig å si en pris, så derfor er vi foreløpig kun på interessestadiet.

Princess Half Marathon Weekend varer fra torsdag til søndag, med messe på torsdag, 5 km fredag, 10 km lørdag og halvmaraton søndag. Du kan løpe ett av løpene eller alle tre. Fairytale Challenge består av 10 km og halvmaraton og du får tre medaljer. Det er langt å reise og 6 timers tidsforskjell, så turen bør nok vare minimum en uke. Helst 9-10 dager for å få nok tid til å snu døgnet, få med seg parker, kanskje dra en dag på stranda. To av dagene forsvinner også i reise. Jeg vet ikke datoen for 2021 eller 2022, men det har pleid å være i en av helgene i vinterferien.

Som tidligere nevnt - alt er foreløpig på stadiet hvor jeg sjekker hvor mange som er interessert i en sånn tur, og så vil det komme mer informasjon etterhvert som jeg vet mer. Vil du sette deg på interesselisten kan du gjøre det i Messenger her >> eller på e-post her >> Det er helt uforpliktende.
🙂

Vil du være med? 🙂- Tone

Selveste Donald sto i mål det ene året jeg løp, så da fikk jeg selfie :o)

Amerikanerne kan det å lage skilt langs løypa

 

Vil du ha et varsel ved nytt blogginnlegg?

Få e-post her >>

 

Tilbake

Kommentarer