Norsk nettbutikk
Fri frakt over 1500,-
Rask levering
Til kassen
Totalt: 0

Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-
Norsk nettbutikk | Fri frakt over 1500,- | Rask levering

Min jobby - julaften og bursdag på én gang!

Medaljehenger er årets julegave altså! Den som løper løp regelmessig (eller deltar i andre konkurranser) sanker en del medaljer - som stort sett blir liggende å slenge i en skuff, i en hylle eller lignende. Noen er kreative og får dem opp på veggen ved hjelp av kosteskaft eller henger dem på gardinstanga. Nå kan du vise dem frem med dekorative medaljehengere i mange forskjellige størrelser, design og prisklasser. Den til høyre på bildet er min mammas Mini Tiara - perfekt til medaljen hennes fra da hun løp 5 km i Disney World i februar. 
Selv har jeg enda ikke klart å bestemme meg for hvilken jeg skal ha. Og om en ukes tid kommer det enda flere, fra en annen leverandør. Litt annen type, som også kan brukes til å henge opp andre ting, som hårbånd etc.

Og sånn by the way - medaljehengere får du KUN hos Løpeskjørt.no, i hele Norge. :o) Attpåtil er jeg skandinavisk distributør, så vet du om en butikk du syns MÅ ta inn medaljehengere så be dem kontakte meg på post@lopeskjort.no, så ordner nok det seg. Utvalget finnes her, og det går også an å lage sitt eget design på bestilling.

Tenk at jeg kan shoppe så mange kule ting i litt større skala enn jeg ville ha gjort bare til meg selv, og samtidig er det så mange av dere som også syns det er kule ting slik at det til og med går an å selge disse kule tingene. :o) Løpeskjørt.no er min jobby. Takk til Janicke som innførte et så dekkende ord. :o) Jeg lever ikke av min jobby - det er bare en kvelds- og helgejobby, men hva gjør vel det så lenge det bare er gøy. Gøy med alle som digger det samme som jeg digger og gøy med alle dere jeg møter på løp her og der, som kommer bort og sier hei. Flere av dere har jo blitt nye fine bekjentskaper. Og like gøy er det når jeg ser løpeskjørt og kompresjonsstrømper fra Løpeskjørt.no på mennesker jeg ikke kjenner. DA er det morsomt å ha en jobby. :o) 

Nå skal jeg straks shoppe litt til. Flere luer med hestehalehull, hansker, halser og diverse fra TrailHeads må inn. Shopping er fint en lørdagsettermiddag. :o) 

God helg! 

- Tone 

Kommentarer