Norsk nettbutikk
Fri frakt over 1500,-
Rask levering
Til kassen
Totalt: 0

Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-
Norsk nettbutikk | Fri frakt over 1500,- | Rask levering

Løpeskjørt.no + Tone = Frk. Løpeskjørt

Da jeg begynte å løpe i 2009 opprettet jeg også en blogg. Der ville jeg være så anonym som mulig. Ville overhodet ikke stikke meg frem. Men så ble jeg kjent med så mange fine løpemennesker, så anonymiteten fikk kjapt ryke og reise. Jeg kom jo i snakk med flere av disse og det sosiale på løpene ble nesten viktigere enn å løpe. :o)

Gjennom bloggen fikk jeg også øynene opp for løpeskjørt. Tror det var bildet av Janicke "Lettbent" i løpeskjørt som fikk meg frelst, og jeg også bare måtte ha løpeskjørt. :o)

Det er jo en annen historie, men jeg endte da opp med å importere løpeskjørt selv siden utvalget i sportsbutikkene var ikke-eksisterende. Og på nytt ville jeg anonymiseres. Løpeskjørt.no skulle bare være en hobbygreie, men likevel skulle det da være profesjonelt må vite!
Det holdt ikke så lenge. Jeg kjente jo så mange fine løpemennesker, og med Løpeskjørt.no ble det fler og fler. "Alle" visste hvem jeg var og jeg ble kjapt bare Frk. Løpeskjørt. Så mye for anonymitet og profesjonell avstand. :oP Jeg hadde mange løpevenner som ble kunder, og mange kunder har blitt løpevenner - via nettbutikken og sosiale medier. Etterhvert har jeg jo skjønt at Løpeskjørt er meg og jeg er Løpeskjørt. Sånn er det bare. :o)

I går fikk jeg en oppgave. En skummel en. Jeg skulle sende 10-20 venner, bekjente, tidligere kolleger, kundevenner etc en forespørsel og spørre etter mine topp 3-kvaliteter. Det satt langt inne, men jeg gjorde det. Og fikk så mange fine svar! :o) Og når jeg ser hva de svarte, så er det jo akkurat sånn jeg ønsker at Løpeskjørt.no skal være! :o) Og siden jeg er Løpeskjørt og Løpeskjørt er meg, så får jeg det kanskje til også. :o)

Her er resultatet av oppgaven i går:


Personlig er jeg ingen selger. Og det henger kanskje ikke sammen med å ha nettbutikk. :oP Men jeg kan tilby og jeg kan informere, og sammen med de egenskapene på bildet så er det kanskje nok? Det virker i alle fall sånn. Jeg ønsker Løpeskjørt.no skal fremstå som pålitelig, innovativ, morsom, ydmyk, ærlig og tillitvekkende - og dette var jammen noen av de ordene som dukket opp i tilbakemeldingene jeg fikk. :o) Jeg vil ikke selge noe jeg ikke kan stå inne for. Jeg vil ikke selge bare for å selge - det ser jeg ikke poenget i.
Løpeskjørt.no har blitt en suksess og blir faktisk bare større og større. Det er jo intet mindre enn fantastisk! :o) Jeg driver alene, men føler ikke at jeg gjør det for det er så mange av dere der ute som engasjerer dere; deler produkter på Facebook, hashtagger #løpeskjørt og #løpeskjørtno på Instagram og ikke minst bærer dere løpeskjørtene med stolthet! Dere er jo den beste reklame! :o)

En stor ydmyk takk fra meg - som aldeles ikke er anonym lenger :oP


Klem fra Tone
www.løpeskjørt.no

Kommentarer