Norsk nettbutikk
Fri frakt over 1500,-
Rask levering
Til kassen
Totalt: 0

Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-
Norsk nettbutikk | Fri frakt over 1500,- | Rask levering

Historien om en dørstokkmil

Da blir det skogen! Men... I skogen kan jeg møte på orm. Og jeg vet om en som møtte elg en gang. Det er lite folk der også, og det er skummelt. Kanskje jeg skal løpe hjemmefra likevel da, men der er det jo folk. Og hvor skal jeg liksom løpe? Skal jeg høre om noen vil være med? Neeeiiii, jeg er litt for treg og tror det er best jeg løper alene.

Ok, det blir Ryggejoggen (et skogsparti med 2, 4 og 7 km runder). Der er det folk, men ikke så mange at det blir flaut og ikke så få at det blir skummelt. Men da må jeg kjøre. Husker jeg veien? Aldri kjørt dit alene før. Ok, det blir Ryggejoggen!

Nå må jeg bare finne laderen til klokka mi. Nei, finner den ikke. Hmmmm, kan jeg ha lagt den igjen noe sted? Ok, jeg kan løpe uten klokke. Jeg har Endomondo. Men hvor er drikkeflaska mi? Ingen steder! Jeg hadde den nok sist på Hytteplanmila, men den er søkk vekk. Bra, jeg fant en annen flaske. Men jeg kan jo ikke bare holde den i hånda. Jeg finne den greia jeg har på hånda så flaska ligger i den. Hm, søkk vekk. Kan jeg ha lagt den sammen med laderen til klokka? Fant sønnen sin! Jeg tar den!

Nå løste jo det seg. Kanskje jeg finner laderen også? Må lete litt til! Hurra! Fant den! Nå skal jeg bare sjekke litt mail mens klokka lader."

...Og vips forsvant tiden jeg hadde til rådighet til jobbing, og det ble ingen tur denne dagen heller...

Noen som kjenner seg igjen?

Dørstokkmila kan være verdens lengste mil noen ganger, altså, men dagen etter ble den endelig overvunnet! :o)

Jeg gjorde en avtale med Irina som jeg jobber som virtuell assistent for i Spis deg fri: Hun skulle ta seg en runde rundt Sognsvann og jeg skulle i Ryggejoggen. Vi skulle sende hverandre bilde som "bevis". Som sagt så gjort. Da jeg var ferdig med dagens første arbeidsøkt reiste jeg meg fra stolen, fylte vannflaska, gikk på do, skiftet til løpetøy og plutselig satt jeg i bilen på vei mot Ryggejoggen. Jeg fant fram, jeg møtte akkurat passe med folk og fikk meg en fin 4 km-tur i sola. :o)

Så enkelt, men ofte vanskelig!

"Straffen" for å ha vært en sånn slappfisk så lenge er støle legger i dag. :oP

Endelig!
Litt gjørmete noen steder, men stort sett tørt og fint
Det fine med Ryggejoggen er alle bakkene opp og ned :o)
SÅ fornøyd etterpå og skjønner ikke hvorfor dette tok meg hele fire måneder!

Løpeklem fra Tone

 

Vil du ha et varsel ved nytt blogginnlegg?

Få e-post her >>

Kommentarer