Norsk nettbutikk
Fri frakt over 1500,-
Rask levering
Til kassen
Totalt: 0

Meny

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-
Norsk nettbutikk | Fri frakt over 1500,- | Rask levering

En epoke er over...

Så... I går leverte jeg oppsigelsen min. Etter mye tenking og grubling og vurdering fram og tilbake har jeg funnet ut at jeg går for Løpeskjørt på heltid! :o) Når nettbutikken omsetter for en god månedslønn nesten uten min hjelp, hva kan det ikke da bli til om jeg får lagt all min innsats ned i den? Det blir nok hardt, og mye jobb - og det er ikke sikkert jeg får tatt ut lønn engang (alt som har kommet inn hittil, går rett til nye varer og drift), men tenk så gøy det blir! :o)
Nå som avgjørelsen er tatt, er jeg bare glad - selv om det blir veldig leit å slutte jobben og ikke se kollegaene mine daglig. Fra sommeren av blir hverdagen meg og Løpeskjørt. Og alle dere jeg møter rundt omkring på diverse løp og blir kjent med på mail, Instagram og Facebook. :o)

Det er dere som lar meg få denne muligheten. Jeg digger dere! Takk! :o)


Hoppende glad hilsen fra Tone :o)

Kommentarer