Handlekurv


Handlekurven er tom

0,-

Skirt Sports trenger oss!

I 2017 gikk Løpeskjørt på en smell. Plutselig stoppet salget - det føltes som det var over natta. Det var også da Black Friday gikk bananas i Norge og ødela fullstendig for den kjempeviktige julehandelen. Det har vi jo bare sett bevis på med alle konkursene som er i varehandelen.


Jeg satt der med fire ansatte, nytt showroom og store løpende utgifter. Og var blakk - eller det føltes i alle fall som om jeg var blakk når pengene ikke lenger strakk til. Det var rett og slett fryktelig. Jeg måtte kutte i alt av kostnader. Til og med sjokoladen som ble sendt med pakkene ble det slutt på. De ansatte, mine kollegaer, måtte gå en etter en, og jeg satt igjen alene. Lønn, moms, skatt og arbeidsgiveravgift vokste meg over hodet og hver måned var jeg livredd for å gå konkurs. Og å ikke ha råd til løpende private utgifter i samme slengen. I tillegg til den dårlige samvittigheten jeg fikk overfor de jeg hadde ansatt og som nå ikke hadde jobb lenger, og skammen jeg følte over at jeg plutselig ikke fikk det til, var det å måtte snu på hver eneste krone utmattende både fysisk og psykisk. Jeg tenkte hver dag at nå må jeg bare legge ned, nå orker jeg ikke mer. Men så fikk jeg en hyggelig mail fra en kunde eller en hyggelig kommentar i sosiale medier med bønn om at jeg ikke måtte legge ned, så jeg fortsatte litt til. Og sånn fortsatte det. Takket være en gjeng veldig trofaste kunder som stadig legger inn bestillinger, er det fortsatt håp. :o)

Nå, 2,5 år etterpå har jeg fortsatt ikke hodet helt over vannet, men det kommer seg. Jeg sa opp og flyttet ut av showrommet før jul. Jeg har levd på mannen min og knapt tatt ut en krone i lønn. Jeg har vært ekstremt sparsommelig på å ta inn nye varer og heller hatt fokus på å redusere eksisterende varelager. Dollarkursen er også svimlende høy, faktisk har den nesten doblet seg siden jeg tok inn det første partiet med løpeskjørt på nyåret i 2012. Dette gir seg dessverre utslag i økte priser. Derfor også alle forhåndsbestillingene. Jeg tar ikke sjansen på å ta inn masse varer jeg kan brenne inne med, da er det bedre å heller ta det meste av nye varer på bestilling - enn så lenge. Og det er en strategi som har funket! :o)

Heldigvis innså jeg også at jeg må ha flere ben å stå på, og har siden 2018 jobbet som virtuell assistent i tillegg til Løpeskjørt.no. På sensommeren i fjor åpnet jeg også en nettbutikk til; Øye Landhandel. Der lager jeg og selger bl.a. Sunnmørskoppen. Disse fire kombinasjonene gjør at det igjen går an å se lysere på fremtiden, og jeg har med det fått igjen gnisten og vil virkelig at Løpeskjørt skal bestå!

Men nå er Skirt Sports i hardt vær. De er der jeg var i 2017, og har i høst gjort drastiske skritt for å holde seg på beina. De har blant annet stoppet produksjonen av mange nye og gamle favoritter. Butikken de hadde i Colorado stengte dørene nå nettopp, og nå er det de som trenger vår hjelp. Forhåpentligvis klarer de å snu situasjonen bare ved å kutte kostnader, men fra min egen erfaring vet jeg at det eneste som hjelper er at kundene faktisk handler. Det må komme penger inn. Og jeg er deres kunde i Norge. Sannheten er så brutal at om Skirt Sports til slutt ser seg nødt til å legge ned, så må også Løpeskjørt.no legge ned. Om man vil det eller ei. Akkurat den er ganske kjip, for de er uten tvil den aller beste produsenten av løpeskjørt. Uten noen som lager løpeskjørtene har jo ikke jeg noen løpeskjørt å selge. Så enkelt er det. Derfor vil jeg gjøre det jeg kan for å hjelpe - selv om salg fra lille Norge kanskje er en dråpe i havet, så er det bedre enn ingenting.

Jeg skal alldeles ikke tvinge deg til å handle. Du skal ikke kjøpe noe du ikke har bruk for eller ikke har lyst på. :o) Jeg vil heller gjøre deg oppmerksom på at nå er tiden inne om du har sittet på gjerdet. Og er du like glad i Skirt Sports som det jeg er, så har du kanskje mulighet til å kjøpe det ekstra skjørtet. Er vi mange nok som gjør det, så kan det jo hende at det blir betydningsfullt. Mange bekker små osv. Jeg skal ikke si at det er så prekært som at dette kan bli siste kolleksjon med løpeskjørt, for det vet jeg ingenting om. Jeg vet bare at de har hatt en tøff periode, og da vet jeg som sagt av erfaring at det er rett og slett inntekt som gjelder.

Jeg legger inn ny bestilling til Skirt Sports 25. februar hvor jeg bestiller fra Vår2020-kolleksjonen. Om du vil være med kan du forhåndsbestille her. Du kan bruke koden PRESALE10 for å få 10% rabatt. Dette er det allerede en del som har benyttet seg av, og første levering er ventet inn i morgen eller mandag. :o) Om det er noe annet du heller vil ha enn det som ligger til forhåndsbestilling kan du sende meg en e-post så kan jeg bestille det til deg. Jeg skal prøve å få lagt ut de nye Gym Girl Ultra i løpet av uken. :o)

Om du har lest deg helt gjennom denne "wall of text", så vil jeg bare si TAKK! Takk til deg som har handlet de siste årene. Takk til deg som deler, liker og kommenterer i sosiale medier sånn at ennå flere kan se det jeg legger ut. Takk til deg som har kommet med støttende og oppmuntrende ord. Takk til deg som har brydd deg. ❤️

Jeg skal gjøre mitt aller beste for å fortsette noen år til. :o)


Hilsen Tone

Bilde fra det fine showrommet jeg hadde i Rygge
Bilde fra det fiiiiine showrommet vi hadde i Rygge
Tilbake

Kommentarer