Handlekurv


Handlekurven er tom

0,-

Løpeskjørt, Corona og utsending av varer

Det er en rar tid vi er inne i nå. De siste dagene syns jeg at jeg har drevet mer med krisehåndtering enn mine daglige arbeidsoppgaver. Som så veldig mange selvstendige næringsdrivende så er jeg helt uten sikkerhetsnett om inntektene uteblir - som de gjør nå. De siste par ukene ser jeg på pulsen min på Fitbit at jeg har vært mer stresset og bekymret enn jeg har gitt uttrykk for. 

I dag bestemte jeg meg for hva jeg skal gjøre. Løpeskjørt går så godt som i lockdown. Som skrevet tidligere er jeg nødt til å ha andre prosjekter ved siden av, som den gamle landhandelen bestemor hadde på Sunnmøre. Den skal etter planen gjenåpnes i påska, og jeg har som nevnt tidligere hatt planer om å kjøre opp mye av varene fra Løpeskjørt dit i slutten av mars, og derfor har jeg tidligere gitt beskjed om at mange av varene på SISTE SJANSE har frist til midten av mars før de er borte. Fremover pakker jeg ned disse varene og fjerner dem fra nettbutikken etterhvert som jeg pakker ned. Da er jeg klar til å reise så fort det igjen blir tillatt.

Det er ingen bestillinger på Løpeskjørt for tiden og det forstår jeg godt. Folk har andre ting å tenke på enn å bestille treningstøy på nett. Siden det er få til ingen bestillinger vil jeg ikke sende ut oftere enn én gang pr uke, kanskje også sjeldnere ved lavt volum. Dette også for å begrense antall turer til postkontoret.

Jeg kommer ikke til å bruke tid på å legge ut nye varer sånn at jeg må bruke penger på vareinnkjøp. Nå må jeg heller legge tiden og arbeidskapasiteten min der jeg faktisk klarer å få en liten inntekt, og det er ikke på Løpeskjørt for tiden. Jeg kommer heller ikke til å være så aktiv i Løpeskjørts sosiale medie-kanaler og nyhetsbrev. Dette er også for at jeg ikke skal ta opp plass i feeden din og innboksen din med salgsbudskap. Det er viktigere ting som må ha den plassen nå. Jeg prøver imidlertid å få besvart henvendelser som kommer inn fortløpende.

I denne ekstraordinære situasjonen vi nå er oppe i håper jeg på forståelse for at alt ikke kan gå som normalt her på Løpeskjørt.no. Jeg er kun én person, så om det tar litt ekstra tid før du får svar på henvendelser så ber jeg om forståelse for det.

Ta vare på hverandre i denne tiden, hold dere friske og så håper jeg vi fortsatt ses igjen i den andre enden av tunnellen. 🖤

 

Hilsen Tone

 

Tilbake

Kommentarer