Se våre nyheter
TOTALT 0,-
Norsk nettbutikk | Fri frakt over 1500,- | Rask levering

Er du klar for Skjørteløpet HALLOWEEN?

Dette er et virtuelt løp, så du løper 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton når det passer deg - medaljen er den samme. Når du er ferdigløpt registrerer du tiden og distansen din i skjemaet her: https://forms.gle/5GcPDdKGq77rvHa38

T-skjorten er av samme modell som tidligere år og er litt stor i størrelsen. NB! T-skjorten har påtrykket 2017 bak.

Det er ingen aldersgrense, så her kan alle delta! Gå, jogg eller løp - her er det ingen makstid!

Du får:
- Kul Halloweenmedalje
- Teknisk t-skjorte til kr 200,- (litt stor i størrelsen - så langt lageret rekker)
- Startnummer

Resultater:
Alle innsendte resultater ser du her >>

Premiering:
Det trekkes ut gavekort og andre uttrekkspremier fra Løpeskjørt.no fra resultatlisten. Vinnere vil få beskjed på e-post.
Ingen vinner på tid siden denne ikke kan kontrolleres.

Samtykke:
Ved påmelding godtar du at Løpeskjørt.no legger e-postadressen din til i e-postlisten til Skjørteløpet Halloween (for å sende deg oppdateringer om løpet) og i Skjørteløpets nyhetsbrevliste (for å kunne sende deg oppdateringer om nye virtuelle løp).